سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مشاوره نوین
هر کس مى خواهد عزیزترین مردم باشد، باید تقواى الهى پیشه کند. حضرت محمدمصطفی (ص) 

میگنا: این را بدانید که عذرخواهی شما نباید با عبارت «عذر می خواهم اما ...» شروع شود. همچنین، برای عذرخواهی نباید عبارات «ببخشید که شما ...» و «متأسفم اما شما ...» را به کار برد. به‌هیچ‌عنوان، از این عبارات استفاده نکنید.

ممکن است چنین به نظرتان بیاید که عذرخواهی تان بسیار خوب و قابل فهم بوده اما در واقعیت، شنونده احساس می کند که سخنان شما به‌ منظور توجیه کردن، بهانه تراشی و انداختن تقصیر بر گردن دیگران است. از این مسئله، هیچ سودی حاصل نخواهد شد.


اگر این‌طور بخواهید پیش بروید، به احتمال زیاد این پاسخ را خواهید شنید: «شما حتی نمی دونین که برای چی دارین عذرخواهی می کنین» یا «تو احساس شرمندگی نمی کنی، تو فقط به خاطر اینکه دستت رو شده متاسف هستی».

برای عذرخواهی کردن از روش ققنوس استفاده کنید ادامه مطلب...

[ چهارشنبه 96/5/18 ] [ 7:2 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

همه‌ی ما کمابیش درباره‌ی راه‌های تقویت مغز و حافظه چیزهایی می‌دانیم. از حل کردن جدول گرفته تا خوردن عدس و کندر و باقی روش‌های خوراکی یا غیرخوراکی سنتی و مدرن که می‌توانند بسیار مؤثر هم باشند. ممکن است شما جزو افرادی باشید که هیچ‌وقت از حل کردن جدول سودوکو غافل نمی‌شوید و حل این نوع جدول که مهارت خاصی هم می‌خواهد جزو کارهای پیش‌پا افتاده‌تان باشد یا در بازی‌های گروهی که با کلمات سروکار دارد و لازمه‌ی انجام آنها داشتن بهره‌ی هوشی بالایی است، مهارت ویژه‌ای داشته باشید؛ پس آی کیوی بالایی دارید! اما احتمالا خبر ندارید برخی عادات در زندگی روزانه‌ی ما وجود دارند که می‌توانند عصب‌های باارزش مغز را تخریب و تمام تلاش‌هایمان را برای حفظ بهره‌ی هوشی مناسب نقش بر آب کنند.

با این مقاله از «چطور» همراه باشید؛ ما به شما می‌گوییم از انجام کدام کارها اجتناب کنید تا خدایی نکرده آی کیو‌تان پایین نیاید. 


مقاله مرتبط: اگر شما هم این مشکلات را دارید پس واقعا باهوش هستید

1. غرق شدن در استرسافزایش استرس عملکرد مغز را تضعیف می کند

درست است! متأسفانه امروزه استرس تقریبا جزءِ جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره‌ی ماست. درحالی‌که از اثرات زیان‌بار استرس آگاهیم، تقریبا همیشه گرفتارش می‌شویم. انواع و اقسام مشکلات مالی، نگرانی‌های شغلی و کاری، حفظ ظاهر زندگی اجتماعی و خانوادگی حتی اگر در بدترین شرایط ممکن باشد ادامه مطلب...

[ چهارشنبه 96/5/18 ] [ 6:56 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

علت تمایل کمتر مردان به دریافت خدمات مشاوره و روان‌درمانی

برخی از افراد به‌خصوص مردان کمتر تمایل دارند که زمانی که نیاز به مشاور دارند، مشاوره یا روان‌درمانی بگیرند. اما چرا؟
پاسخ به این سوال را می‌توان از منظرهای مختلف و دلایل گوناگون داد، اما در این مطلب فقط به یکی از دلایل آن اشاره می‌شود که داشتن «بینش شهودی روزمره» است.

ما ایرانیان به دلیل تفکر خودمدارانه باور داریم که کلید حل مشکلات دیگران در اختیار ماست و راه‌حل بسیار آسان‌تر از آن چیزی است که علم روانشناسی با تحقیقات فراوان به آن رسیده است. این اندیشه محوری خودمدارانه که برخاسته از زندگی عملی روزمره است بینش شهودی روزمره می‌نامند.
حتما شما هم جملاتی شبیه این شنیده‌اید: «من اینقدر تجربه دارم که میتونم مشکلات همه زن و شوهرها رو حل کنم«؛ «من اینقدر تجربه دارم که دیگران میان و از من مشاوره می‌گیرند» و «من خودم روانشناسم»، «اون چیزهای که روانشناس میخاد در مورد مشکل زناشویی مون بگه من همش رو بهتر بلدم»؛ «من بهترین تربیت رو بلدم چه نیازی به روانشناس هست» و.... اینها مصادیق بینش شهودی روزمره است.
بینش شهودی روزمره مجموعه‌ای از باورها و اعتقاداتی است که مستقیما به علت فعالیت روزمره انسان و به پشتوانه سنت‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه ایجاد و گسترش می‌یابد و بدون تردید صحیح انگاشته می‌شود!

با این تعریف بینش روزمره مشابه شعور عوام یا عقل سلیم قرار دارد که نقطه اتکای اصلی این نیز، زندگی روزمره است. اکنون همین بینش روزمره و اعتماد قطعی به آن است که برخی را به این باور رسانده که اگر توانسته‌اند راهنمای کوچکی به زن و شوهری بکنند و تجربه‌ای دارند پس می‌توانند همه مشکلات زندگی خود را حل کنند! اما در واقعیت همین فرد با همسرش به صورت روزمره اختلاف دارد! ارتباطش با فرزندش به شدت مشکل پیدا کرده! در زندگی خودش احساس کمبود می‌کند! اما در نهایت معتقد است «من خودم یه پا روانشناسم و اصلا مشاوره را قبول ندارم!»


* محمد ترکمان


[ دوشنبه 96/4/26 ] [ 8:49 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]
رقابت دانش آموزان

هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به‌منظور انتخاب رشته تحصیلی آغاز شده است و بر اساس مؤلفه‌هایی همچون آزمون‌های مشاوره‌ای، عملکرد تحصیلی و نظر دبیران و دانش‌آموز فرآیند انتخاب رشته انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به‌منظور انتخاب رشته تحصیلی در پایان پایه نهم از 18 تیر آغاز شده است، پس از حواشی ایجادشده در رابطه با انتخاب رشته در سال تحصیلی گذشته، وزارت آموزش‌وپرورش امسال نسبت به اعمال تغییراتی در شیوه‌نامه هدایت تحصیلی اقدام کرده است، در همین رابطه وجه تمایز جدی هدایت تحصیلی امسال با سال گذشته جنبه توصیه‌ای بودن آن است و دانش‌آموزان برای ورود به رشته تحصیلی اجبار نمی‌شوند. ادامه مطلب...

[ دوشنبه 96/4/26 ] [ 8:44 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

2

کلاس درس

طبق اعلام مسئولان آموزش‌وپرورش از یک کلاس 30 نفره در رشته تجربی فقط یک نفر امکان قبولی در رشته پزشکی را دارد، ورود به رشته تجربی دارای شاخص‌هایی است و دانش‌آموزانی که حافظه ضعیفی دارند نمی‌توانند در این رشته موفق باشند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به‌منظور انتخاب رشته تحصیلی در پایان پایه نهم از 18 تیر آغاز شده است، پس از حواشی ایجادشده در رابطه با انتخاب رشته در سال تحصیلی گذشته، وزارت آموزش‌وپرورش امسال نسبت به اعمال تغییراتی در شیوه‌نامه هدایت تحصیلی اقدام کرده است، در همین رابطه وجه تمایز جدی هدایت تحصیلی امسال با سال گذشته جنبه توصیه‌ای بودن آن است و دانش‌آموزان برای ورود به رشته تحصیلی اجبار نمی‌شوند.

ملاک‌های هدایت تحصیلی عبارتند از: عملکرد تحصیلی (35 امتیاز)،  آزمون‌­های مشاوره‌­ای (30 امتیاز)، نظر دانش‌­آموز (10 امتیاز)،  نظرخواهی از دبیران (10 امتیاز)، نظر مشاور (10 امتیاز) و نظر خواهی از والدین (5 امتیاز).

ورود به هر یک از شاخه­‌ها و رشته­‌های تحصیلی منوط به کسب حد نصاب (کف) نمرات دروس تخصصی پایانی نوبت دوم (خرداد ماه) مربوط به آن رشته است. به‌عبارت دیگر در صورت عدم کسب حداقل میانگین دروس تخصصی در شاخه، زمینه و رشته­‌های مربوط، سایر عوامل و ملاک‌های هدایت­ تحصیلی آن دانش‌­آموز مبنای محاسبه قرار نمی‌‌گیرد همچنین نمرات پایه‌های هفتم و هشتم ضریب یک دارد اما در پایه نهم، نمرات از ضریب 3 برخوردار است. ادامه مطلب...

[ دوشنبه 96/4/26 ] [ 8:42 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]


.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به شوق صبح و سحر، شام تار هم خوب است برای گریه شدن آبشار هم خوب است تمام هفته خطا و غروب جمعه دعا کمی خجالت از این انتظار هم خوب است اگر چه لایق وصل تو نیستیم آقا ولی کشیدن ناز نگار هم خوب است گمان کنم که نمی بینمت، بگو غلط است امید دادن این بی قرار هم خوب است کسی به فکر شما نیست، همه خوبند ملال نیست دگر، کار و بار هم خوب است مرا ببند که من جای دیگری نروم برای عبد فراری حصار هم خوب است هوای شهر بد و گریه سخت و حال بد است کمی هوا وسط این غبار هم خوب است اگر نشد برسم من به پابوسی تو برای این دل من وصف یار هم خوب است برای اینکه به دست آورم دلت را من قسم به فاطمه داغدار هم خوب است مرا ببخش به دردت نخورد نوکریم که بخشش دل این شرمسار هم خوب است اگر که پای رکابت نشد شهید شوم برای کشتن ما زلف یار هم خوب است اگر اجل به وصالت مرا مجال نداد امید آمدنت بر مزار هم خوب است
امکانات وب


بازدید امروز: 59
بازدید دیروز: 82
کل بازدیدها: 991182