سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مشاوره نوین
هر کس مى خواهد عزیزترین مردم باشد، باید تقواى الهى پیشه کند. حضرت محمدمصطفی (ص) 
معاون دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:
مردودی از پایه اول دبیرستان حذف می‌شود

خبرگزاری فارس: معاون دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: بنابر تصویب شورای عالی آموزش و پرورش از سال جدید تحصیلی مردودی از پایه اول دبیرستان حذف خواهد شد.

 

خبرگزاری فارس: مردودی از پایه اول دبیرستان حذف می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از قم امین باشی‌زاده صبح امروز در جلسه مدیران متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان قم در مجتمع مریم اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش برای سال جاری تحصیلی 36 مصوبه و قانون در دست اجرا داشت که در شورایعالی آموزش و پرورش تصویب شده بودند.

وی ادامه داد: از این 36 مصوبه، شش مصوبه مربوط به معاونت آموزش متوسطه می‌شد که سه طرح مستقیما با دفتر آموزش متوسطه ارتباط داشت.

معاون دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: نخستین مصوبه که تقریبا یک انقلاب فرهنگی بود، تغییر آئین‌نامه پیش‌دانشگاهی بود که این مقطع را از دوره ترمی واحدی به وضعیت سالی واحدی تغییر داد.

وی اذعان داشت: این تصمیم در طی جلسات متعدد با مدیران، معاونین آموزش متوسطه و مدیرکل‌های این اداره در سراسر کشور گرفته شد و این امکان را به ما داد که بسیاری از مشکلات مدیران در این زمینه را برطرف کنیم.

باشی‌زاده ادامه داد: وضعیتی که پیش از اجرای این قانون وجود داشت، بسیار برای مدیران مشکل‌آفرین بود چرا که تنظیم کردن مسائل دو نوع سیستم آموزشی در مدارس کار بسیار سختی است.

وی گفت: همسان‌سازی نظام دوره پیش‌دانشگاهی و دوره متوسطه سبب پیشروی در روند پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان شد و نتایج مثبت این موضوع در آینده بیشتر برای همکاران فرهنگی مشخص می‌شود.

معاون دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: مصوبه بعدی، موضوع معدل‌دار کردن دیپلم‌های فاقد معدل بود که در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شده و شیوه‌نامه انجام این کار هم‌اکنون در وزارت آموزش و پرورش آماده است و به زودی در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد.

وی افزود: مشکل بعدی که در وزارت آموزش و پرورش وجود داشت، مسئله دانش‌آموزان پایه اول متوسطه بود که با توجه به وجود مردودی در این پایه، مشکلات بسیاری برای نحوه ادامه تحصیل این دانش‌آموزان وجود داشت.

باشی‌زاده گفت: هم‌اکنون یک میلیون و 50 دانش‌آموز متوسطه در کل کشور وجود دارد که از این تعداد 20 درصد مردودی بودند.

وی اضافه کرد: البته این مردودی در گذشته 36 درصد بود که با تلاش فرهنگیان در کل کشور به 20 درصد رسید ولی این هم رقم کمی محسوب نمی‌شود و حدود 200 هزار دانش‌آموز شامل این معضل می‌شوند.

معاون دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ابراز داشت: پس از آزمایش کردن طرح‌های کیفیت‌بخشی مختلف در این دوره از آنجا که این مشکل به قوت خود باقی مانده بود، آئین‌نامه جدید این مشکل در زمینه مردودی‌ها را رفع کرد و بنا بر این شد که بعد از این در دوره متوسطه مردودی وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان تجدیدی در امتحانات خرداد اول متوسطه ابتدا در تابستان دوره‌های آموزشی را می‌گذرانند و در شهریور امتحان خواهند داد.

باشی‌زاده افزود: اگر این دانش‌آموزان در شهریور موفق به کسب نمره قبولی نشوند، امتحانات جبرانی در مهر ماه فرصت دیگری در اختیارشان خواهد گذاشت.

وی خاطر نشان کرد: دانش‌آموزانی که در مهر ماه نیز نتوانند قبولی را به دست بیاورند، از این نظر که نمرات پائینی در دروس دارند به دوره‌های کار و دانش معرفی می‌شوند.

معاون دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سیاست وزارت آموزش و پرورش در هدایت 50 درصد دانش‌آموزان به فنی و حرفه‌ای و کار و دانش ابراز داشت: این طرح در این موضوع هم به کمک ما می‌آید و بسیاری از مشکلات دوره متوسطه را برطرف خواهد کرد.

وی یادآور شد: این طرح از این نظر که مردودی‌ها را از دوره متوسطه حذف می‌کند و معضل پیش‌نیاز را از سر راه مدیران متوسطه برمی‌دارد، بسیاری از مداخلات آموزشی در دوره متوسطه را حذف خواهد کرد.

باشی‌زاده در پایان خاطر نشان کرد: دستورالعمل ساماندهی زمان آموزش، تهیه دفترچه آزمون یکسان برای مدارس نمونه دولتی و سمپاد، تغییر اساس‌نامه مدارس نمونه دولتی و بازدید از مدارس نمونه دولتی سراسر کشور از دیگر طرح‌های اجرا شده در مجموعه آموزش متوسطه در وزارت آموزش و پرورش بود.


[ پنج شنبه 91/1/31 ] [ 7:36 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

فارس: معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان جزئیات حذف مردودی از اول دبیرستان گفت: اصلاحیه شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص حذف بی‌عدالتی در پایه‌های تحصیلی از امسال اجرا می‌شود.

ابراهیم سحرخیز، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش به جزئیات حذف مردودی از اول دبیرستان اشاره کرد و اظهار داشت: یک بی‌عدالتی و تبعیض در گذشته وجود داشته است که با اصلاحیه اخیر شورای عالی آموزش و پرورش این بی‌عدالتی و تفاوت از بین رفت.

وی در خصوص این بی عدالتی گفت: در نظام فعلی یک دوره چهار ساله متوسطه تعریف شده بود و سه آیین‌نامه متفاوت برای هرکدام وجود داشت؛ به عنوان مثال دوره پیش‌دانشگاهی ترمی و سه سال اول سالی ـ‌ واحدی بود.

سحرخیز با بیان اینکه مگر می‌شود در یک مدرسه‌ای یک بام و چند هوا باشد؟، اضافه کرد: در نخستین قدم، وضعیت دوره پیش‌دانشگاهی را اصلاح کردیم و به سالی ـ واحدی تغییر یافت.

وی به نکته بعدی اشاره کرد و افزود: در مرحله بعد متوجه شدیم که دوره سالی ـ واحدی که در سال دوم و سوم دبیرستان و پیش‌دانشگاهی وجود دارد از یک قاعده تبعیت می‌کند ولی سال اول دبیرستان که به اسم سالی ـ واحدی نام گرفته است، در قبولی، مردودی، ارزشیابی و امتحانات مانند دوره راهنمایی است.

* دانش‌آموزانی که اکنون در سال اول دبیرستان هستند مشمول اصلاحیه جدید می شوند

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با طرح این پرسش که چرا باید درس دانش‌آموز در سال دوم و سوم دبیرستان، ارزش مستقل داشته باشد و در سال اول اینگونه نباشد؟، گفت: در سال دوم دبیرستان، وقتی دانش‌آموز درسی را قبول شده است، برای او قبولی فرض شده و اگر درسی را نمره نیاورده باشد، تنها همان درس را در سال سوم می‌گذراند و نیازی نیست که تمام دروسی که در سال دوم قبول شده است را بگذراند و در نهایت تا زمانی که دانش‌آموز در تمام دروس نمره قبولی نگرفته باشد، نمی‌تواند دیپلم بگیرد، اما برای دانش‌آموزان سال اول دبیرستان این حق ثبت نشده بود.

وی ادامه داد: اگر مسئله بر سر دروس پیش‌نیاز بود چرا در سال‌های بعد بحث پیش‌نیاز رشته ها رعایت نشده است و اگر مطرح شود که موضوع انتخاب رشته است و اینکه دانش‌آموز در سال اول دبیرستان رشته‌اش را مشخص می‌کند، باز هم پاسخ این است که انتخاب رشته ضوابط و آیین‌نامه‌ای دارد.

سحرخیز افزود: به عنوان مثال کسی که بخواهد به رشته ریاضی برود، باید در درس‌هایی نمره بیاورد که در اصلاحیه جدید شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع به قوت باقی است، اما آن چیزی که تغییر کرده، این است که اگر کسی نتواند در رشته ریاضی نمره بیاورد، او را مردود نمی‌کنیم بلکه به رشته دیگری می‌رود.

وی با بیان اینکه به ضوابط و شرایط انتخاب رشته دست نزدیم، بیان کرد: شورای عالی آموزش و پرورش این اصلاحیه را به اتفاق آراء تصویب کرد و به آموزش و پرورش نیز ابلاغ شد و از امسال هم اجرایی می‌شود؛ دانش‌آموزانی که اکنون در سال اول دبیرستان هستند مشمول این اصلاحیه خواهند شد.

* عواقب تربیتی مردودی دانش آموزان سال اول متوسطه

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اگر دانش‌آموزانی که در حال حاضر در سال اول متوسطه تحصیل می‌کنند، در دروسی نمره نیاورند، می‌توانند به سال دوم بروند و مسلماً تا تمام واحدهای درسی را نگذرانند، دیپلم نخواهند گرفت.

وی به عواقب تربیتی که آیین‌نامه قبلی با مردودی دانش‌آموزان ایجاد می‌کرد، اشاره کرد و افزود: در سابق اگر دانش‌آموز در همه دروس نمره می‌آورد اما در دو یا سه درس نمره نمی آورد، در کارنامه‌اش مُهر مردودی می‌خورد.

سحرخیز اضافه کرد: اصولاً اگر دانش‌آموز در سال بعد در همان مدرسه، سال اول دبیرستان را می‌خواند، مورد تحقیر دوستان قرار می گرفت و مجبور بود تمام درس‌هایی را که نمره‌های خوبی گرفته بود را نیز بگذراند؛ در اینجا سؤالی مطرح می‌شود که آیا وقتی باید دانش‌آموز تمام درس‌ها را دوباره بگذراند، روحیه و انگیزه دارد؟

وی ادامه داد: اگر این دانش‌آموز به دلایلی که ذکر شد، نمی‌خواست در مدارس روزانه درس بخواند، باید به مدارس شبانه یا بزرگسال می‌رفت که در آنجا افراد با رده‌های سنی متفاوت حضور داشتند؛ به عنوان مثال یک فرد شاغل یا فرد چند سال ترک‌تحصیل‌کرده در آنجا درس می‌خواند و این دانش‌آموز وقتی در این شرایط قرار می‌گرفت، از نظر تربیتی چه می‌شد؟ و چه مشکلاتی پیش می‌آمد؟ این بود که بسیاری از رفتارهای پرخطر در کمین این دانش‌آموز بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه توضیح داد: اگر این دانش‌آموز سال اول دبیرستان را در دوره شبانه یا بزرگسال قبول می‌شد و دوباره به دوره روزانه باز می‌گشت، با کوله‌باری از تجربیات بدی که اندوخته بود به دوره روزانه آمده بود و ممکن بود دانش‌آموزان دیگر را تحت‌تأثیر قرار دهد.

سحرخیز به طرح سؤال دیگری پرداخت و افزود: آیا تحقیقات میدانی صورت گرفته است که چند درصد از دانش‌آموزان مردودی ترک تحصیل می‌کنند؟

وی با تأکید بر اینکه اصلاحیه جدید از سال جاری در تمام مدارس اجرا خواهد شد، گفت: با اجرای این اصلاحیه، اثربخشی و کیفیت آموزش بالا خواهد رفت و اثر تربیتی مثبتی را نیز به دنبال خواهد داشت، ضمن اینکه رقابت را نیز تشدید می‌کند.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش افزود: در اصلاحیه جدید راه انتخاب رشته را نبستیم و به عنوان مثال اگر دانش‌آموزی که به خاطر افتادن در درس ریاضی مجبور شده است به رشته دیگری برود، می‌تواند در سال‌های بعد با گذراندن دوباره این درس تغییر رشته بدهد زیرا نظام آموزشی از چنان انعطافی برخوردار است که مشکل تغییر رشته وجود ندارد.

منبع:http://www.asriran.com/


[ پنج شنبه 91/1/31 ] [ 7:21 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]


[ پنج شنبه 91/1/31 ] [ 11:59 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

هنرستان تلاش

ظرفیت

نام رشته

  18نفر

تعمیرموبایل وتلفن رومیزی

  18نفر

برق صنعتی

  18نفر

برق ساختمان

  18نفر

تعمیرماشین های الکتریکی

  18نفر

برق خودرو

  18نفر

             برق ساختمان درجه1

هنرستان خوارزمی

ظرفیت

رشته

  18نفر

نقشه کشی صنعتی باکامپیوتر

  18نفر

نقشه کشی ساختمان باکامپیوتر

  18نفر

طراحی صفحات وب

  18نفر

تصویرسازی کامپیوتری

  18نفر

حسابداری مالی

هنرستان دیباگران

ظرفیت

رشته

  18نفر

برق صنعتی


[ دوشنبه 91/1/28 ] [ 2:24 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

هنرستان شهدای هفتم تیر

ظرفیت

نام رشته

  30نفر

صنایع فلزی

  30نفر

ساخت وتولید

  30نفر

متالوژی

  30نفر

ساختمان

هنرستان علم وصنعت

ظرفیت

نام رشته

  30نفر

الکتروتکنیک

  30نفر

الکترونیک

  30نفر

کامپیوتر

هنرستان سیمان سپاهان

ظرفیت

نام رشته

  30نفر

الکتروتکنیک

  30نفر

مکانیک خودرو


[ دوشنبه 91/1/28 ] [ 2:23 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

جایگاه مشورت در قرآن

مشورت در لغت به معنای جمع آوری آرا بوده و دراصطلاح عبارت است از: پیوند دادن و محکم کردن رای خود با رای دیگران یا گفت و گو درباره ی موضوعی تا حق ظاهر شود.

  ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/1/27 ] [ 12:51 صبح ] [ بهاره هفت شایجانی ] [ نظرات () ]

تعطیلات نیاز انسان است و همه ما برای حفظ سلامت جسمی و روحی به آن نیاز داریم، اما آنچه مشخص است این است که تعطیلات، روزی به پایان می‌رسد و باید دوباره به محل کار و تحصیل برگردیم. به طور حتم شرایط موجود در محل کار مانند روزهای تعطیلات و استراحت نیست و دشوارتر خواهد بود.

  ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/1/27 ] [ 12:40 صبح ] [ بهاره هفت شایجانی ] [ نظرات () ]

بدبینی و منفی نگری و سوء ظن یکی از رذایل اخلاقی و صفات روانی بد می باشد و با اثر بدی که روی خود شخص و اطرافیانش می گذارد، نه تنها از نظر اسلام گناه محسوب می شود؛ بلکه زندگی را در کام انسان تلخ و غیر قابل تحمل می کند.
ما در تعامل متقابل با دیگران هستیم؛ اگر خوب درباره آن ها فکر کنیم، آن ها نیز با ما خوب خواهند بود و اگر بد درباره آن ها گمان کنیم، آن ها نیز با ما بد خواهند بود. ما حتی حق نداریم درباره خدای مهربان، بدبین و منفی نگر باشیم و اگر غیر از آن باشد، هستی در برابر ما تیره و تار می شود. افراد بدبین و منفی نگر حتی با خود نیز مشکل دارند و به زمین و زمان بد و بیرا می گویند: «دنیا با انسان معامله متقابل می کند، اگر بخندید به روی شما می خندد و اگر چین بر ابرو اندازید، او هم مقابل شما، ابرو در هم می کشد. اگر مهربان و صمیمی باشید، در اطراف خود مردمی را می بینید که همه شما را دوست می دارند و در گنجینه دلها را به روی تان باز می کنند.»[1]

 

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 91/1/21 ] [ 12:57 عصر ] [ مژگان جهانبخشی ] [ نظرات () ]

یک عمر از این شاخه به آن شاخه پریده‌ام

نه پشیمانم، نه خسته.

هنوز درخت‌های بی‌شماری می‌شناسم

که شاخه سارشان،

ابدیت را تداعی می‌کنند!

درکت می‌کنم

وقتی که در مقابل آیینه،

تارهای سپید مویت را می‌کنی!

وقتی که سعی می‌کنی فراموش کنی

گذر زمان را

و اینکه هنوز...

با عشق بیگانه‌ای!!!

***

دیروز آخر پاییز بود.

امروز اول زمستان!

چشم به هم می‌زنیم و

لحظه‌های‌مان می‌گذرد،

در حسرت شادی بی‌پایان!


[ دوشنبه 91/1/21 ] [ 11:30 صبح ] [ مژگان جهانبخشی ] [ نظرات () ]

مقدمه

اوتیسم که یک اختلال فراگیر رشد است ، عبارت است از فقدان پاسخگویی به دیگران و تاخیر شدید در رشد زبان ، کودکان مبتلا به اوتیسم ، در معاشرت بین فردی و روابط اجتماعی با دیگران مشکل اساسی داشته و رفتارهای خود ویرانگرانه و رفتارهای خود تحریکی از خود بروز می‌دهند. از مجموعه وسیع رفتارهایی که در اوتیسم دیده می‌شود سه خصوصیت کلیدی را می‌توان عنوان کرد: نقص کیفی در تعامل اجتماعی ، نقص شدید در برقراری ارتباط و الگوهای رفتار محدود ، تکراری و کلیشه‌ای. سن شروع قبل از سه سالگی است تکرار کلمات و جملات دیگران یک مثال برجسته از مشکلات رایج ارتباطی در کودکان اوتیستیک است.

ادامه مطلب...

[ شنبه 91/1/19 ] [ 6:32 عصر ] [ آسیه عابدینی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به شوق صبح و سحر، شام تار هم خوب است برای گریه شدن آبشار هم خوب است تمام هفته خطا و غروب جمعه دعا کمی خجالت از این انتظار هم خوب است اگر چه لایق وصل تو نیستیم آقا ولی کشیدن ناز نگار هم خوب است گمان کنم که نمی بینمت، بگو غلط است امید دادن این بی قرار هم خوب است کسی به فکر شما نیست، همه خوبند ملال نیست دگر، کار و بار هم خوب است مرا ببند که من جای دیگری نروم برای عبد فراری حصار هم خوب است هوای شهر بد و گریه سخت و حال بد است کمی هوا وسط این غبار هم خوب است اگر نشد برسم من به پابوسی تو برای این دل من وصف یار هم خوب است برای اینکه به دست آورم دلت را من قسم به فاطمه داغدار هم خوب است مرا ببخش به دردت نخورد نوکریم که بخشش دل این شرمسار هم خوب است اگر که پای رکابت نشد شهید شوم برای کشتن ما زلف یار هم خوب است اگر اجل به وصالت مرا مجال نداد امید آمدنت بر مزار هم خوب است
امکانات وب


بازدید امروز: 866
بازدید دیروز: 82
کل بازدیدها: 991989