سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مشاوره نوین
هر کس مى خواهد عزیزترین مردم باشد، باید تقواى الهى پیشه کند. حضرت محمدمصطفی (ص) 

گابریل د اراسکین، متخصص مغز و اعصاب از موسسه Glenn Biggs در مرکز علوم بهداشتی در زمینه آلزایمر و بیماری‌های عصبی اظهار کرد: «مشکلات تفکر حتی در بیماران بهبودیافته کووید-19 که فقط سرماخوردگی خفیف یا بیماری تنفسی را تجربه کردند نیز مشاهده شده است.

تاثیرات طولانی‌مدت بیماری کووید همچنان کل جهان را درگیر کرده است، البته کووید طولانی که از آن می‌ترسیم و زندگی را تغییر می‌دهد، موضوعی متفاوت است و مورد بررسی شده کنونی، تجربه متوسط تا شدید از کووید است که به محض پایان بیماری خاتمه می‌یابد.

بیش از یک سال پس از ظهور این ویروس همچنان دانشمندان در حال بررسی تاثیرات بیماری بر نارسایی اندام‌ها تا تغییرات شناختی هستند.


60 درصد افراد بعد از ابتلا به کووید-19 در تفکر مشکل دارند

مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو، 29 جولای در کنفرانس بین‌المللی انجمن آلزایمر گزارش کرد، این ویروس موجب شده است که 60 درصد بهبودیافتگان در فکر کردن مشکل داشته باشند.

گابریل د اراسکین، متخصص مغز و اعصاب از موسسه Glenn Biggs در مرکز علوم بهداشتی در زمینه آلزایمر و بیماری‌های عصبی اظهار کرد: «مشکلات تفکر حتی در بیماران بهبودیافته کووید-19 که فقط سرماخوردگی خفیف یا بیماری تنفسی را تجربه کردند نیز مشاهده شده است.

شایان‌ذکر است، شرکت‌کنندگان این تحقیق 60 سال به بالا هستند و حدود سه تا پنج سال آینده پیگیری خواهند شد.

بیش از 400 بزرگسال در آرژانتین در این مطالعه شرکت کردند و از بین آنان، 60 درصد که از این ویروس بهبود یافته بودند تا حدی اختلال شناختی از خود نشان دادند.


از هر سه نفر یک نفر دچار مشکلات شدید بود

دکتر د اراسکین در ادامه توضیح داد: فقدان مداوم حس بویایی با تغییرات مغزی همراه است. هنگامی که ویروس بر پیاز بویایی تاثیر می‌گذارد و باعث ایجاد اثراتی در آن می‌شود - تغییراتی که با تصویربرداری مشاهده می‌شود- سایر نقاط مغز که به آن متصل هستند نیز از نظر عملکرد یا ساختار یا هر دو غیر طبیعی می‌شوند.

این گروه همچنین شرکت‌کنندگان را از نظر آنوسمی، از دست دادن حس بویایی ارزیابی کردند. پیاز بویایی، حاوی سلول‌های مغزی است که به بو واکنش نشان می‌دهند و مکان اولیه‌ای است که ویروس کووید-19 از طریق آن وارد سیستم عصبی می‌شود.

دکتر د ایروسکین گفت: از 60 درصد بیماران بهبود یافته کووید-19 که دارای اختلال شناختی بودند، از هر سه نفر یک نفر دارای اختلال شناختی شدید بود که این مورد را می‌توان «سندرم زوال عقل» نامید، زیرا شبیه زوال عقل است اما ممکن است مداوم یا پیشرونده نباشد.

محققان خاطرنشان کردند: این تحقیق همچنان ادامه دارد.

منبع: ایسنا

 


[ شنبه 100/8/1 ] [ 7:57 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به شوق صبح و سحر، شام تار هم خوب است برای گریه شدن آبشار هم خوب است تمام هفته خطا و غروب جمعه دعا کمی خجالت از این انتظار هم خوب است اگر چه لایق وصل تو نیستیم آقا ولی کشیدن ناز نگار هم خوب است گمان کنم که نمی بینمت، بگو غلط است امید دادن این بی قرار هم خوب است کسی به فکر شما نیست، همه خوبند ملال نیست دگر، کار و بار هم خوب است مرا ببند که من جای دیگری نروم برای عبد فراری حصار هم خوب است هوای شهر بد و گریه سخت و حال بد است کمی هوا وسط این غبار هم خوب است اگر نشد برسم من به پابوسی تو برای این دل من وصف یار هم خوب است برای اینکه به دست آورم دلت را من قسم به فاطمه داغدار هم خوب است مرا ببخش به دردت نخورد نوکریم که بخشش دل این شرمسار هم خوب است اگر که پای رکابت نشد شهید شوم برای کشتن ما زلف یار هم خوب است اگر اجل به وصالت مرا مجال نداد امید آمدنت بر مزار هم خوب است
امکانات وب


بازدید امروز: 39
بازدید دیروز: 82
کل بازدیدها: 991162