سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مشاوره نوین
هر کس مى خواهد عزیزترین مردم باشد، باید تقواى الهى پیشه کند. حضرت محمدمصطفی (ص) 

 تربیت چه چیز نیست ؟

تربیت ، اجتماعی کردن نیست

هر گاه صرفا برای زندگی اجتماعی آماده شویم از ادراک کلیت مفهوم زندگی غافل خواهیم شد.
 اجتماعی کردن روشی برای خارج ساختن آدمی از دایره استقلال و تفرد و وارد ساختن او به دایره خواسته های دگرساخته است. واحتمال این وجود داردکه فاجعه انسان برنامه ریزی شده تحقق یابد.
 ما نمی توانیم تعلیم وتربیت را فقط تدارکی برای اجتماعی کردن افراد طبق فرهنگی معین یاآماده کردن آنان برای زندگی حاضر بدانیم.تربیت باید شامل ارزشهایی برتر از فرهنگ های آشنا و مافوق این فرهنگ ها باشد.

 تربیت تغییر دادن نیست
 هنر مربی تغییر دادن ، شکل دادن و جهت دادن تصنعی به طبیعت کودک نیست، زیرا تربیت ، تزیین کردن و نقاب زدن بر شخصیت نیست بلکه آشکار ساختن ونمایان کردن و پرده برداشتن از چهره طبیعی وخمیرمایه فطری کودک است تا او همان شود که طبیعت و فطرتش اقتضاء میکند.
هر قدر تربیت بیرونی کودک کامل تر شود به همان اندازه آنها را ظاهرساز تر بارمی آورند و به او یاد می دهند که چگونه آن گونه که جامعه می پسندد خود را شکل دهند و نقش دیگران را به جای نقش خود بازی کنند.در این صورت انسان از خود بیگانه می شود.
بنابراین می گوییم تربیت تغییردادن نیست بلکه تایید کردن است. تایید آنچه خمیرمایه های فطری فرد حکم می کند ونه دست مایه ای که دیگران بر اساس ایده و طرح خود خواهان تغییر دادن طبیعت او هستند.
به هر حال وظیفه آموزش و پرورش این است که کودکان را یاری دهد که همواره خودشان باشند زیرا تنها با تایید و پذیرش خود است که می توان به فراتر از خود حرکت کرد.

ادامه مطلب...

[ چهارشنبه 92/8/1 ] [ 8:36 صبح ] [ سیدحسین حسینی ] [ نظرات () ]
[ چهارشنبه 92/8/1 ] [ 8:30 صبح ] [ سیدحسین حسینی ] [ نظرات () ]

بلایی که فیلم های مستهجن بر سر جوانان می آورند.

دستیابی به تصاویر و فیلم های غیراخلاقی یا همان هرزه نگاری در سنین پایین، یعنی کودکی و نوجوانی، امروزه، آن هم با توجه به فناوری های جدید مانند اینترنت، از مباحث بسیار جدی و نگران کننده است که خانواده ها وسایر اقشار فرهنگی و فرهیخته جوامع، به خصوص متخصصان علوم رفتاری و روانشناسان را به چالش کشیده و نگران ساخته است.

بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

[ چهارشنبه 92/8/1 ] [ 8:27 صبح ] [ سیدحسین حسینی ] [ نظرات () ]

روان هم مثل تن محتاج لطف است

گرفتار غم و انواع خوف است

گهی غمگین و گه شاد و غزلخوان

گهی می نالد از یاران و خویشان

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 92/7/22 ] [ 5:22 عصر ] [ بهاره هفت شایجانی ] [ نظرات () ]

روزشمار هفته بهداشت روان92


[ چهارشنبه 92/7/17 ] [ 10:57 صبح ] [ بهاره هفت شایجانی ] [ نظرات () ]

پوستر هفته بهداشت روان


[ چهارشنبه 92/7/17 ] [ 10:51 صبح ] [ بهاره هفت شایجانی ] [ نظرات () ]
دوره ی نوجوانی و جوانی، از آن جهت یکی از بحرانی ترین دوران زندگی به شمار می رود که فرد در حال عبور از مرز کودکی به مرحله ی نوینی ست که عمیق ترین تغییرات شخصیتی و فیزیولوزیکی را به همراه دارد و هواره برای سازگاری با موقعیت های جدید تلاش می کند.‏
مشکلات این دوره، مورد توجه بسیاری از متخصصان قرار گرفته و خوشبختانه این دیدگاه ها هر یک، مکمل دیگری ست. مهم ترین اقدام در جهت حل مشکلات نوجوانان و جوانان، "تشخیص" آن است.

نکات قابل توجه والدین و مربیان در تشخیص نوع رفتار
 والدین و مربیان، اغلب رفتاری از نوجوانان را که مخل نظم و کارآی در خانه و مدرسه است، مشکل رفتاری توصیف می کنند؛ در صورتی که کاملاً غیر منصفانه است که آن ها را مشکلات رفتاری بدانند و دانش آموز را با فرتاری مشابه آن، تنبیه نمایند.
غالباً رفتار دشوار برای سنین پان تر، کاملاً هنجار است و بیش تر اوقات، نوجوانان، تنها به این دلیل به رفتارهای ناپخته دست می زنند که یاد نگرفته اند نیازهای خویش را با شیوه های درست برآورده کنند.
باید توجه داشت که شکل ها مختلفی از رفتر که برا سنی خاص رخ می دهد، هنجار است و نباید برای سن های بالاتر تحمل شود و حتی گاهی باید اصلاح هم بشود زیرا رفتارهای فرد کم کم باید بعد اجتماعی و جامعه پسند به خود بگیرد.
هیچ یک از رفتارها نادرست نوجوان را نباید به صرف آن که از نوع مشکلات سنی اوست و از بین خواهد رفت، کم اهمیت و نادیده گرفت چرا که احتمل بقای هر نوع رفتاری وجود دارد. از طرفی، اگر این گونه رفتارها نادیده گرفته شود، نوجوان گمان می کند رفتارش پسندیده است و به آن ادامه خواهد داد.
در قضاوت رفتاری کودکان و نوج.انان، باید به انگیزه ها توجه داشته باشید زیرا ممکن است فرد، کار ضعیف را با انگیزه ی جلب توجه، جلب محبت و تأیید اجتماعی گروه هم سن خود انجام دهد.‏

 

ادامه مطلب...

[ سه شنبه 92/7/16 ] [ 9:26 صبح ] [ سیدحسین حسینی ] [ نظرات () ]

همکاران گرامی

ضمن عرض سلام و خدا قوت ، آغاز بهار تعلیم و تربیت و طلیعه فصل علم و ادب را به شما بزرگواران عرصه دانایی تبریک عرض کرده و از ایزد منان سالی سرشار از شکوفایی و موفقیت برایتان مسئلت داریم.

با تشکر

گروه مشاوره منطقه مبارکه

حسینی- هفت شایجانی


[ چهارشنبه 92/7/10 ] [ 11:30 صبح ] [ بهاره هفت شایجانی ] [ نظرات () ]

اطفال معمولاً نگرانى خاصى از مراجعه به پزشک دارند که این ترس وصف ناپذیر است. اما باید دید آیاپزشک به کودک صدمه مى رساند؟ آیا کودک مجبور است لباسش را در آورد؟ آیا پزشک حتما به وى آمپول مى زند؟

چگونه می توان اضطراب ناشى از ملاقات پزشک را در کودکان کاهش داد؟

اطفال معمولاً نگرانى خاصى از مراجعه به پزشک دارند که این ترس وصف ناپذیر است. اما باید دید آیاپزشک به کودک صدمه مى رساند؟ آیا کودک مجبور است لباسش را در آورد؟ آیا پزشک حتما به وىآمپول مى زند؟ اینها همه تصورات باطلى است که ممکن است در ذهن کودک وجود داشته باشد.عکس العمل کودکان در مقابل دیدار پزشک بسیار متفاوت است.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/7/7 ] [ 10:20 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

سیمرغ - یکی از معضلات اصلی برای خانواده ها نحوه برخورد و ارتباط برقرار کردن با جوانان و نوجوانان خود می باشد.

اولین و مهمترین مساله این است که پدر و مادر فکر می کنند که برقرار کردن رابطه دوستی با فرزندان مشکل می باشد، در صورتی که اگر پدر و مادر کمی حوصله به خرج دهند و صبوری کنند و با آرامش به حرفهای بچه هایشان گوش دهند مسلما خیلی  از گره هایی که  بایستی با دندان باز شود را با دست باز می کنند. وقتی جوانان احساس امنیت کنند می توانند با پدر و مادر خود صحبت کنند بدون اینکه ترسی از طرد شدن، مورد ضرب و شتم قرار گرفتن، مورد تحقیر قرار گرفتن و مورد مقایسه قرار گرفتن داشته باشند. در این صورت آن جوان یا نوجوان، پدر و مادر خود را محرم اسرار دانسته و ارتباط خوبی بر قرارمی کند. البته این اولین و اساسی ترین  قدم است. ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/7/7 ] [ 10:18 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به شوق صبح و سحر، شام تار هم خوب است برای گریه شدن آبشار هم خوب است تمام هفته خطا و غروب جمعه دعا کمی خجالت از این انتظار هم خوب است اگر چه لایق وصل تو نیستیم آقا ولی کشیدن ناز نگار هم خوب است گمان کنم که نمی بینمت، بگو غلط است امید دادن این بی قرار هم خوب است کسی به فکر شما نیست، همه خوبند ملال نیست دگر، کار و بار هم خوب است مرا ببند که من جای دیگری نروم برای عبد فراری حصار هم خوب است هوای شهر بد و گریه سخت و حال بد است کمی هوا وسط این غبار هم خوب است اگر نشد برسم من به پابوسی تو برای این دل من وصف یار هم خوب است برای اینکه به دست آورم دلت را من قسم به فاطمه داغدار هم خوب است مرا ببخش به دردت نخورد نوکریم که بخشش دل این شرمسار هم خوب است اگر که پای رکابت نشد شهید شوم برای کشتن ما زلف یار هم خوب است اگر اجل به وصالت مرا مجال نداد امید آمدنت بر مزار هم خوب است
امکانات وب


بازدید امروز: 237
بازدید دیروز: 91
کل بازدیدها: 999126