رنگ لباس هایی که در خانه یا محل کار می پوشیم، تاثیر زیادی روی روان خود ما و اطرافیانمان دارند. می پرسید چطور؟ در ادامه مطلب پاسخ خود را پیدا خواهید کرد...
رنگ های روشن شادی آورند
به طورکلی رنگ های روشنی که نوعی شادی و سرزندگی را با خود به همراه دارند، باعث شادابی و نشاط افراد می شوند. وقتی شما لباس هایی با رنگ های روشن و نزدیک به رنگ های طبیعت به تن می کنید، هم برای خودتان نشاط روحی به همراه می آورید و هم برای اطرافیانتان. از سوی دیگر، پوشیدن لباس هایی با رنگ های تیره و خنثی مانند مشکی یا خاکستری مشکلاتی مانند حس اندوه، غم و کرختی را در خود فرد و نزدیکان او ایجاد می کند.
نگاه کردن به رنگ های شاد، باعث افزایش سلامت روانی جامعه می شود. مکانیسم شاد شدن در اثر مشاهده رنگ های زیبا و روشن در بدن هم به این صورت است که ذهن افراد به محض دیدن این رنگ ها، زیبایی خاصی از محیط برداشت می کند و به نشاط می رسد.
رنگ های شاد و روشن پیام های خوشی را از خود متصاعد می کنند و باعث رضایت خاطر افراد می شوند. در حدیث معروفی از پیامبر بزرگ اسلام(ص) آمده: «نگاه کردن به سبزه باعث افزایش نور چشم می شود.» این افزایش نور چشم به واسطه طراوت و شادابی پنهان در رنگ سبز طبیعت است که به روان ما انسان ها انتقال پیدا می کند.
غدیر از اساسىترین برنامههاى پیامبر خدا(ص) براى دوام و عزت و شکوه اسلام و قرآن بود. او در بازگشت از حجةالوداع آخرین رسالت خویش را انجام داد. زیرا خدایش فرموده بود:
" یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک و ان لم تفعل فما بلغت رسالته والله یعصمک من الناس ان الله لا یهدى القوم الکافرین."(مائده/67)
اى پیامبر، آنچه از سوى پروردگارت بر تو نازل شده ابلاغ کن و اگر نکنى پیامش را نرساندهاى؛ خداوند تو را از گزند مردم نگه مىدارد. خداوند گروه کافران را هدایت نمىکند. (1)
دعوا کردن نمک زندگی نیست اما جزئی حذف نشدنی از آن است. با شروع یک زندگی مشترک و پیدا شدن انتظارها و وظایف تازه، اختلاف نظر موضوعی است که چه بخواهید و چه نخواهید پایش وسط میآید. بحث و کشمکش در هر زندگی مشترکی هست، اما اینکه این اختلافها را چطور بیان کنید و چطور از دلشان یک نظر مشترک را بیرون بیاورید، مهارتی است که هر زن و شوهری آن را ندارند. پس اگر نمیخواهید زندگی شما با همین بحثهای ساده، به بحرانهای پیچیده وارد شود، این اختلافات را جدی بگیرد و به امنترین شیوه ممکن، به آنها سر و سامان دهید.
این مقاله مخصوص شما نوجوانان عزیز است که می خواهید از همین اول سال بهترین چه زمانی مطالعه کنیم که بیشترین بهره وری داشته باشد ؟ آیا شمابازمان مطالعه آشنایید؟
زمان مناسب برای مطالعه از جمله موضوعاتی است که نظریه های گوناگونی درباره آن ارائه شده و بحثهای زیادی صرورت گرفته است.
هر کس بنا بر تجربه یا تحقیق خود زمان یا زمانهای خاصی را برای مطالعه پیشنهاد می کند. به راستی بهترین زمان برای مطالعه چه موقعی است؟ چه زمانی حافظه توانایی بیشتری برای به خاطر سپاری مطالب دارد؟ در چه هنگامی از شبانه روز، مغز کارایی بالاتری دارد؟ و خلاصه اینکه در چه زمانی باید درس خواند تا بتوان حد اکثر استفاده را از درس و یادگیری برد؟
به گزارش روز دوشنبه شنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، حمیدرضا حاجی بابایی در مراسم هفته پیوند اولیاء و مربیان که امروز در خانه معلم منطقه سه برگزار شد با بیان این مطلب گفت: تعلیم و تربیت دانشآموز مانند مغازهای نیست که با تعطیل شدنش این موضوع نیز تعطیل شود. همه انسانها قبل از آنکه به دنیا بیایند و پس از مرگشان نیز نیازمند تعلیم و تربیت هستند.
وی افزود: اصل سند تحول بنیادین به دنبال تربیت دانشآموزانی است تا هم خود را بشناسند و هم خدا را.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده تنها پدر و مادر نیست تصریح کرد: تربیت فرزند فقط به معنای اصرار بر کتاب خواندن و درس خواندن نیست بلکه با پیاده روی کردن پدر و مادر با فرزند و دور هم نشستن منجر به تربیت مناسب فرزند میشود.
وی خطاب به مربیان و اولیاء شرکت کننده در این مراسم گفت: آموزش و پرورش می خواهد قلههای موفقیت علمی در دنیا را فتح کند ولی همه این موفقیتها باید با تعلیم و تربیت دینی و اسلامی دانشآموز همراه باشد.
مشاوره نوین
هر کس مى خواهد عزیزترین مردم باشد، باید تقواى الهى پیشه کند. حضرت محمدمصطفی (ص)
| |||||
چرا خیلی وقت ها به سهولت بدنمان را به تیغ جراحان می سپاریم اما برای سپردن بخش کوچکی از ذهن و روحمان به روان شناسان و روان پزشکان مقاومت می کنیم؟ چرا حتی زمانی که به هر دلیل، اندکی عقب نشینی می کنیم و رو در روی روان شناس، روان پزشک یا مشاور می نشینیم، تلاش می کنیم واقعیت را طور دیگری نشان دهیم؟ دکتر علیرضا اکرمی نژاد روان پزشک و مشاوره خانواده درباره این سوال ها به خراسان چنین می گوید: یکی از دلایل این است که قبل از پیدایش دانش روان شناسی به مفهوم علمی و دانشگاهی آن در طول تاریخ برخی از افراد برای درمان بیماران روانی به جادوگران و جن گیران روی می آوردند. این عامل در ناخودآگاه و در هزارتوی ذهن بشر تاثیر خود را گذاشته است. در آن زمان یکی از تبعات بیماری روانی یا حتی عصبی طرد از جامعه بود؛ امری که انسان همواره از آن گریزان است. [ شنبه 91/8/20 ] [ 10:7 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ]
[ نظرات (بدون) ]
[ شنبه 91/8/20 ] [ 10:1 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ]
[ نظرات (بدون) ]
میدانیم که امید به زندگی زنان در اغلب جوامع بالاتر از مردان است؛ اما تحقیق تازهای نشان میدهد شرایط محیطی پرتنش و پراسترس میتواند تغییرات ژنی را در سلولهای مغزی زنان تسریع کرده و به پیری زودرس مغز منجر شود....
مغز زنان و مردان
[ شنبه 91/8/20 ] [ 9:42 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ]
[ نظرات (یک) ]
آیا تاکنون با کودکانی مواجه شدهاید که برای بهدست آوردن کوچکترین چیز آنقدر داد و فریاد به راه میاندازند که والدینشان کلافه میشوند و عاقبت درخواست آنها را میپذیرند؟
برای رسیدن به پاسخ این سوال، با دکتر پیمان هاشمیان، روانپزشک، فوقتخصص کودک و نوجوان و استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به گفتوگو نشستهایم.
[ شنبه 91/8/20 ] [ 9:37 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ]
[ نظرات (بدون) ]
| |||||
[قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] |