سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مشاوره نوین
هر کس مى خواهد عزیزترین مردم باشد، باید تقواى الهى پیشه کند. حضرت محمدمصطفی (ص) 

منابع کنکورارشد مشاوره


[ یکشنبه 91/3/7 ] [ 11:10 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

 

موفقیت

آیا تاکنون تجربه کرده اید که جرقه ای در وجود شما باعث بیداری یکی از استعدادهای تان شده باشد؟

آیا تاکنون با افراد موفق برخورد داشته اید که این ارتباط باعث تشویق شما به جنبش و تکاپو به سوی موفقیت شود؟

گاهی اوقات چنین است که در اثر غفلت یا عدم آگاهی از استعدادهای وجودی خویش، سال های زیادی را یک نواخت و بدون هیچ پیشرفتی سپری می کنیم، حال یا به همان یک نواختی قانع هستیم و یا از آن خسته و افسرده شده و انگیزه خود را برای هر کاری از دست می دهیم.

اما گاه انسان در مسیر زندگی خویش با افراد موفقی مواجه می شود که دیدن موفقیت آنها باعث بیدار شدن استعدادهای فطری انسان و ایجاد اعتماد به نفس برای او می شود و ندایی از درون می شنود که «من نیز می توانم...»


هر لحظه ممکن است جرقه ای در وجود انسان روشن شود که او را تشویق به تلاش بیشتر برای رسیدن به اهداف بالاتر کند ، آن لحظه را باید قدر دانست و به آسانی از دست نداد.

این یک نمونه از همان نسیم هایی است که آخرین رسول الهی از آن سخن می گوید که: « در زندگی شما نسیم هایی می ورزد که از جانب خداست، آگاه باشید که خودتان را در معرض دریافت آن نسیم ها قرار دهید.»

هر لحظه ممکن است جرقه ای در وجود انسان روشن شود که او را تشویق به تلاش بیشتر برای رسیدن به اهداف بالاتر کند ، آن لحظه را باید قدر دانست و به آسانی از دست نداد.

زمان رودخانه ای سیال است که همه انسان ها در آن شناورند ، اما درک لحظه هاست که انسان ها را از یکدیگر متمایز می سازد. کسی که می خواهد به موفقیت برسد باید تلاشی توام با ایمان به پیروزی داشته باشد. کسی که منتظر زمان می نشیند آن را از دست می دهد. پس مراقب تک تک لحظه هایی که به شما رو می کند باشید. ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 11:20 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

خانواده

سلامت نیوز : یک زندگی بی‌عیب و نقص،‌ بدون بحث و دلخوری فقط متعلق به قصه‌هاست؛ قصه شاهزاده و گدایی که با هزار و یک تفاوت در یک نگاه عاشق هم می‌شوند و تا پایان عمرشان هم عاشق می‌مانند اما در دنیای واقعی، عاشق‌شدن سخت‌تر و ضربه‌پذیرتر از این حرف‌هاست،به همین دلیل است که عاشق‌هایی که از کودکی در اطراف‌تان دیده‌اید، امروز ناامید و دلسرد شده‌اند اما نترسید! شما می‌توانید راهی که آن‌ها رفته‌اند را انتخاب نکنید و تا ابد همین‌قدر عاشق بمانید. اگر باور ندارید، این 8راه را امتحان کنید؛ راه‌هایی که شاید ساده و کوچک باشند اما نادیده‌گرفتن‌شان می‌تواند عاقبت شما را شبیه همین آدم‌های پر از مشکل و خسته کند.به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ همه زن و شوهرها ممکن است با هم دچار مشکل شوند اما اگر توصیه‌ها را جدی بگیرید کمتر از همه زوج‌ها دچار مشکل می‌شوید. ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 11:17 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

باز هم امتحان


با فرارسیدن فصل امتحان، نگرانی دانش‌آموزان برای بهتر امتحان دادن و عبور از هفت خان امتحانات صد چندان می‌شود.علاوه بر دانش‌آموزان، والدین آنها نیز در تب و تاب فصل امتحان قرار می‌گیرند و گویی آنها بیشتر از دانش‌آموزان نگران امتحانات فرزندان خود هستند.


بیشترین میزان عدم توافق‌ها، تیره ‌شدن روابط، ناراحتی‌‌ها، تعارضات، دور شدن و فاصله گرفتن والدین و فرزندان در زمان امتحانات است. این نتیجه، حاصل استخراج نتایج پرسشنامه‌ای است که در آن از والدین و فرزندان آنها درخواست شده بود به این سوال پاسخ دهند: چه مواقعی بیشترین اختلافات بین شما بروز می‌کند؟
جالب آن‌که پاسخ والدین و فرزندان به این سوال یکسان بود: «زمان امتحانات.» والدین می‌گفتند: فرزندان حرف‌ها و راهنمایی‌های ما را نمی‌شنوند. فرزندان می‌گفتند: والدین تصور می‌کنند ما حرف‌های آنان را در بار اول نشنیده‌ایم و مدام تکرار می‌کنند، درس بخوان، نمره خوب بگیر، چرا به فکر خودت نیستی، ما خیر و صلاح تو را می‌خواهیم و ... گوش‌های ما پر است از این حرف‌ها.

بدون تردید فصل امتحانات یادآور دغدغه‌ها و نگرانی‌هاست. این دغدغه‌ها و نگرانی‌ها به دانش‌آموز محدود نمی‌‌شود، بلکه فضای خانه و خانواده را نیز در برمی‌گیرد. گویی والدین و اعضای خانواده امتحان دارند. دانش‌آموز برای رهایی گاه به مطالعه بیشتر روی می‌آورد و گاه درس و کتاب را به کناری نهاده و در برابر آنها سر تسلیم فرود می‌آورد و گاه به هر دوی این رفتارها می‌پردازد. والدین نیز برای رهایی گاه چاره‌جویی‌هایی را در پیش می‌گیرند و گاه با تذکرات مداوم دانش‌آموز را به خواندن درس‌ها و مطالعه بیشتر توصیه می‌کنند. 

اضطراب امتحان

این پرسش بسیاری از والدین است که وظیفه آنها در شروع فصل امتحانات چیست؟ آیا ضروری است (والدین)‌ خودشان را درگیر مسائل درسی فرزندانشان کنند؟

آیا بهتر است بی‌اعتنا و بی‌تفاوت فرزندانشان را به حال خود رها کنند؟

هدف از نوشته حاضر پاسخگویی به یک پرسش است: ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/2/31 ] [ 11:12 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]
سلامت نیوز: اکستاسى یک ماده محرک و در عین حال توهم زا است که معمولا به صورت قرص هاى داراى طرح و نقش در رنگ هاى مختلف مى باشد. اکثرا این ماده در مهمانى ها و به همراه موزیک با صداى بلند مصرف مى شود. قرص هاى اکس موجود ترکیبى از چند ماده هستند و به طور معمول کمترین ماده آن اکس است.

از این رو عوارض این قرص ها به مواد موجود در آن بستگى دارد.اکستازی



اثرات مصرف اکس



گشاد شدن مردمک چشم
پرحرف شدن
احساس پر انرژى بودن و اعتماد به نفس
لرزش اندام ها و تپش قلب
فرد احساس مى کند که هوشیارتر شده است.
صداها، رنگها و احساسات وعواطف بسیار شدیدترحس مى شود.
انرژى زیادى ایجاد مى کند.


پس از مصرف آن فرد احساس مى کند که عضلات فک او سفت شده اند و ممکن است دچار حالت تهوع، تعریق و افزایش ضربان قلب شود.


با کاهش آثار آن در بدن، فرد خسته شده و دچار احساس افسردگى مى شود و ممکن است چند روز طول بکشد.


از آنجا که ایجاد انرژى زیاد مى کند ممکن است فرد مصرف کننده چندین ساعت فعالیت فیزیکى نماید بدون آنکه احساس تشنگى نماید. این امر باعث به هم ریختن تعادل مواد شیمیایى خون شده که در نهایت مرگ را در پى خواهد داشت.


تشنج، سکته و درد شدید قفسه سینه

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/2/24 ] [ 10:2 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

بی شک یکی از برترین و زیباترین هدیه های خداوند به آدمی، قدرت خلاقیت یا آفرینندگی اوست. «استاد مطهری»، آدمی را مظهر خلاقیت الهی دانسته است (مطهری، 1372). ذات احدیت، به تمام بندگان خود این قدرت و توانایی را ارزانی داشته است تا خلاق باشند و از این طریق دست به ابتکارات و ابداعات جدید بزنند و از آنها نهایت لذت را ببرند. وجود افراد خلاق در هر جامعه ای بسیار ضروری و حائز اهمیت می باشد. چرا که وجود ایده های خلاقانه این افراد باعث می شود تا کشور به سمت توسعه، پیشرفت و ترقی رهنمون گشته و به اهداف آرمانگرایانه خود دست یابد. برای افراد خلاق، ویژگی های  خاصی را برشمرده اند از جمله اینکه:

خلاقیت


- افراد خلاق، اغلب با آب و تاب حرف می زنند. ذکر جزییات یک ماجرا و به تفضیل سخن گفتن می تواند نشانه قدرت خیال و تصور زیاد باشد.
- افراد خلاق، دقت و توجه شدید در گوش دادن، مشاهده کردن یا انجام دادن کاری دارند.
- افراد خلاق، در صحبت های خود از قیاس و تمثیل به وفور استفاده می کنند.
- افراد خلاق، عادت به وارسی منابع مختلف دارند و با دقت به اشیا و پیرامون خود می نگرند.
- افراد خلاق، اشتیاق به صحبت کردن درباره کشفیات با دیگران دارند.
- افراد خلاق، نه تنها در بیان گفتار، کلام و عقاید خود هراسی ندارند، بلکه جسارت زیادی دارند.
- افراد خلاق، ذاتا کنجکاو هستند و به راحتی از کنار مسائل نمی گذرند و درباره هر موضوعی سئوالات عجیبی مطرح می نمایند.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/2/24 ] [ 9:59 صبح ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

میلاد ام ابیها حضرت زهرا وروز مادرمبارک

روزمادر

 

میلادحضرت زهرا(س)


[ جمعه 91/2/22 ] [ 4:6 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

 

دروغگویی از نظر لغوی به معنای کتمان واقعیت است. فرد دروغگو از طریق دروغ گفتن ضعفهای خود را می پوشاند و شنونده را گمراه می سازد. خود را از تنبیه نجات می دهد و بدان وسیله توجه دیگران را به خود جلب می کند. یکی از عوامل دروغگویی، ترس در کودکان است. اگر کودک به سبب راستگویی تنبیه شود، در آینده برای نجات و رهایی از مجازات به دروغگویی متوسل می شود. والدین و مربیان باید از هر کودک انتظاراتی داشته باشند که با واقعیات و امکانات او منطبق است در غیر این صورت دروغگویی کودک تقویت و تشدید خواهد شد. همه انسانها در محدوده ای برابر پا به عرصه وجود می گذارد. هیچکس از کودکی دروغگو به دنیا نیامده است. همه انسانها راه فکر کردن و توجیه اعمال خویش را از دیگران آموخته و تکامل یافته اند. درستی یا نادرستی از طریق کلمات و اعمال دیگران به ما القا می شود و ما این کلمات و اعمال را در ذهنیات خود تلفیق کرده، سرانجام شخصیت خود را شکل می دهیم.
به مثالهایی چند از توجیه افرادی که در مواردی دچار اشتباه شده اند دقت کنید: من حق داشتم که این خطاها را انجام دهم ، افراد دیگر زیاد به این مسأله اهمیت نمی دهند هرکس دیگری هم که بود همین کار را می کرد . راستی شما فکر می کنید که این گونه توجیهات استادانه چگونه توسط بعضی از جوانان ونوجوانان بیان می شوند؟ آنها این مسائل را از جامعه خود آموخته اند، از کسانی که با آنها سروکار دارند و با ارزیابی اعمال درست و نادرست که توسط ذهنیات هر یک انجام شده است اعمال خود را با این گونه توجیهات همراه می سازند. به خاطر همین است که می گوییم والدین نقش مهمی در تکوین شخصیت فرزندان خود بازی می کنند و این نقش در سالهای اولیه تربیت کودکان ارزشی به غایت والا دارد. برای اینکه فرزندان خود را راستگو تربیت کنیم ابتدا می بایست نسبت به اعمال خود نهایت دقت را داشته باشیم و نیز درارتباط خود با دیگران دقت کنیم، زیرا در یک جامعه معمولاً تربیتهای متفاوتی وجود دارد. تربیت کودک می بایست از همان دوره طفولیت او آغاز شود، صداقت و راستگویی از مواردی است که باید قبل از سنین مدرسه به آن توجه شود. البته ما باید توجه داشته باشیم که کودک اساساً قصد فریب والدین را ندارد، ولی توجیهات او راهی برای فرار از مجازات است.
دروغ گفتن یکی از رفتارهای متداول کودکان 4ـ5 ساله است که از لحاظ اخلاقی اشکالی ندارد. کودکان در این سن و سال معمولاً به دو شکل دروغ می گویند که نخستین آن خیال پردازی است، کودک با جعل داستان یا با طرح مبالغه آمیز بعضی از واقعیات، اغلب خواسته خود را با ما درمیان می گذارد و غیرمستقیم از امیالش صحبت می کند. در این صورت بهتر است که پدر ومادر در تأیید خواسته کودک حرف بزنند. دروغ نوع دوم دروغ به اصطلاح مفید است، دروغی است که بزرگترها هم می گویند و آن رابه حساب دروغ مصلحت آمیز می گذارند تا به جای نتیجه بد، نتیجه خوب بگیرند. در این مرحله از رشد کودک تنها کار درست را در خواسته خود می جوید و با استفاده از دروغ برای رسیدن به خواسته اش تردیدی به خود راه نمی دهد. در این موارد باید به کودک تفهیم کنیم که از راستگویی و صداقت او خوشحال می شویم باید بداند که دروغ و دروغگویی را دوست نداریم. باید توجه داشت که این مسأله در سنین بالاتر رفتاری ناپسند است که به کودک شخصیت ساختگی و تصنعی می بخشد.
هرگاه کودک شما در موقعیت نامطمئن و ناامن قرار گیرد و احساس خطر یا حقارت کند به گفتن دروغ متوسل می شود. کودک دروغگو به گفته هایش ایمان ندارد و به طور قاطع و صریح حرف نمی زند، به تدریج اعتماد خود را به دیگران از دست می دهد و نسبت به اطرافیان بدبین می شود. متأسفانه برخورد بسیاری از والدین در این موارد با تنفرهمراه است زیرا از خود سؤال می کنند که چرا فرزندشان دست به چنین عملی زده است؟ در برخورد با چنین مواردی والدین نباید به چشم یک آدم دروغگو به کودک نگاه کنند و یا دائماً به آنها ظنین باشند زیرا چنین برخوردی عواقب ناگواری را به همراه خواهد داشت. برای درمان دروغگویی شناخت علل آن کاملاً ضروری است، دروغگویی به عنوان یک مشکل علل گوناگون و متعددی دارد که درا ینجا به برخی از آنها اشاره می شود:
? بــــررســــــی علل دروغگویـــــــی
همانطور که قبلاً هم اشاره شد یکی از علتهای دروغگویی آموزش نادرست خانواده است. در خانواده ای که پدر و مادر و دیگر اعضای آن همواره به یکدیگر دروغ می گویند نمی توان انتظار داشت که کودکی راستگو تربیت شود.
1)دروغگویی کودک ممکن است برای جلب توجه اطرافیان باشد. چنانچه کودکی در خانواده یا مدرسه مورد بی توجهی اطرافیان قرار گیرد، برای نشان دادن خود و جلب توجه آنان ممکن است به گفتن دروغ در زمینه های گوناگون متوسل شود.
2)کودکانی که نسبت به دوستان و اطرافیان خود احساس کمبود می کنند، ممکن است برای جبران کمبودها در زمینه های گوناگون نظیر شغل والدین، محل سکونت، وضع تغذیه، دوستان و تفریحات و سفرها به دروغ متوسل شوند و درون آشفته ونگران خود را به آن وسیله به طور موقت تسکین دهند.
3) ترس نیز از دیگر عواملی است که موجب دروغگویی می شود. اگرکودک به سبب راستگویی تنبیه شود، در آینده برای نجات و رهایی از مجازات به دروغگویی متوسل می شود. باید اذعان کرد که سختگیریهای افراطی و برخوردهای خشن والدین ومربیان با کودک از علل مهم دروغگویی کودک محسوب می شود.
4) گاهی نحوه بیان و برخورد والدین و مربیان با کودک او را به دروغ گفتن وامی دارد و به او دروغگویی را می آموزد. به عنوان مثال والدین به کودکی که مرتکب عمل خلافی شده است اصرار می ورزند که او این کار را انجام نداده است بلکه دیگری مثلاً همسایه یا دوست یا برخی موجودات خیالی سبب آن بوده اند. در این حالت والدین علاوه بر آنکه کودک را دروغگو بار می آورند او را به گریز از قبول مسئولیت رفتارش نیز وامی دارند.
5) انتظار و توقع بیش از حد از کودکان و مقایسه آنان با دوستان وهمکلاسیها در زمینه های گوناگون از دیگر عوامل دروغگویی کودکان می شود دراین صورت کودک از طریق دروغ می تواند هم بر احساس حقارت خود به طور موقت غلبه یابد و هم والدین را راضی و خشنود سازد و نظر آنان را به سوی خود جلب کند.
? درمـــــــــان دروغگویــــــی
برای پیشگیری و درمان دروغگویی، والدین و مربیان باید واقعیات را بپذیرند و برای شنیدن موارد شیرین و تلخ از طرف کودکان آماده شوند و با رفتار خود به کودک بیاموزند که گفتن واقعیات به هر صورتی که باشد مقبول است و موجبات تنبیه و آزار کودک را فراهم نخواهد کرد. اگر کودک پی ببرد که والدین و مربیان او را برای دروغگویی تشویق و برای راستگویی تنبیه نمی کنند به تظاهر در رفتار و جعل واقعیت نخواهد پرداخت، همچنین والدین و مربیان باید از طرح پرسشهایی که کودک به آنها به احتمال قوی پاسخ نادرست خواهد داد خودداری کنند. در صورت مشاهده دروغ، والدین و مربیان نباید شتابزده عمل کنند و به تنبیه کودک مبادرت ورزند. برای بازداشتن کودک از دروغگویی و اصلاح رفتار آنان باید روش برخورد باتوجه به موقعیت انتخاب شود که برخی از روشها به اختصار عبارت است از:
1) نشــــــان دادن ارزش راســـــت گفتــــن :
در وهله اول کودک باید دریابد که دروغگویی کار نادرست و ناپسند و راستگویی عملی باارزش و پسندیده است. کودک باید ارزش راست گفتن را درعمل تجربه کند. والدین و مربیان نباید در برابر دروغهای کودکان برآشفته شوند و او را کتک بزنند. بیان نتایج زشت و تلخ دروغگویی به صورت داستان برای آنها می تواند در آموزش عواقب تلخ دروغگویی مفید واقع شود. همچنین اگر والدین و مربیان، کودک را در خلوت ( نه در جمع ) در جوی محبت آمیز و پرعطوفت با مضرات و نتایج دروغگویی آشنا سازند و به پند دادن او بپردازند، در جلوگیری و نیز درمان دروغگویی می تواند مؤثر باشد.
2) اجــــازه بیان احساســـات :
کودک باید احساسات خود را آزادانه ابراز کند و در صورتی که بیان احساسات، باعث آزار و اذیت اطرافیان شود باید به کودک آموخت که به تدریج این احساسات را جایگزین احساسات خوشایند سازند و نباید برای احساساتش تنبیه شود. برای نمونه اگر کودکی از برادر کوچکش خوشش نمی آید، باید به او اجازه داده شود که احساساتش را بیان کند، پس از شنیدن نظر کودک، والدین باید ضمن تحلیل رفتار خود با کودک و یافتن علل پیدایش چنان احساسی به راهنمایی کودک و تغییر رفتار و احساسات او مبادرت ورزند. در مواردی که کودک مرتکب کار خطایی شده ولی راست می گوید، باید به ملایمت و به طور صحیح به او تذکر داده شود که رفتارش درست و پسندیده نیست و باید آن را تغییر دهد. هشدار به کودک، همدردی با او در مواردی که لازم است، نادیده گرفتن حرفهای کودک و بی توجهی به آنها از روشهایی است که در مواقع مشخص می تواند برای پیشگیری و درمان دروغگویی کودکان استفاده شود.
3) تعـــــــدیل انتظارات از کــــــودکان :
والدین و مربیان باید از هر کودک انتظاراتی داشته باشند که با واقعیات و امکانات او منطبق است در غیر این صورت، دروغگویی کودک تقویت و تشدید خواهد شد. چون کودک توان عملی ساختن خواسته های اطرافیان را ندارد به گفتن دروغ متوسل می شود بنابراین از کودک باید انتظارات در حد توانش داشته باشیم.

منبع:سایت فکرنو


[ دوشنبه 91/2/18 ] [ 9:45 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]

 کلمه ها عقاید شکل گرفته و افکار بیان شده هستند به عبارت ساده آن چه می گویی فکری است که بیان می شود. کلمه ها و اندیشه ها دارای امواجی نیرومند هستند که به زندگی و امورمان شکل می دهند  . من و تو، ما و شما به طور حتم می توانیم استفاده از کلمه ها و اصطلاح های مثبت را در سطح کل ایران گسترش داده و انرژی مثبت را بین همه پخش کنیم  ..امروزه ثابت شده که کلمات منفی نیروی منفی به سمت شخص می فرستند و او را به سمت منفی و بیماری سوق می دهند! به طور مثال وقتی به ما می گویند خسته نباشی دراصل خستگی را به یادمان می آورند و ناخودآگاه احساس خستگی می کنیم (با خودتان امتحان کنید) اما اگر به جای آن از یک عبارت مثبت استفاده شود نه تنها نیروی از دست رفته، ترمیم و خستگی جسم را از بین می برد بلکه نیروی مثبت و سازنده ای را به افراد هدیه می دهیم  .

مثال  :

به جای پدرم درآمد؛ بگوییم : خیلی راحت نبود

به جای خسته نباشید؛ بگوییم : خدا قوت

به جای دستت درد نکنه ؛ بگوییم : ممنون از محبتت، سلامت باشی

به جای گرفتارم؛ بگوییم : ‌در فرصت مناسب با شما خواهم بود

به جای دروغ نگو؛ بگوییم : راست می گی؟ راستی؟

به جای خدا بد نده؛ بگوییم : خدا سلامتی بده

به جای قابل نداره؛ بگوییم : هدیه برای شما

به جای شکست خورده؛ بگوییم : با تجربه

به جای بد نیستم؛ بگوییم :‌ خوب هستم

به جای به درد من نمی خورد؛ بگوییم : مناسب من نیست

به جای مشکل دارم؛ بگوییم : مسئله دارم

به جای جانم به لبم رسید؛ بگوییم : چندان هم راحت نبود

به جای فراموش نکنی؛ بگوییم : یادت باشه

به جای داد نزن؛ ‌بگوییم : آرام باش

به جای من مریض و غمگین نیستم؛‌ بگوییم :‌ من سالم و با نشاط هستم

به جای غم آخرت باشد؛ بگوییم : شما را در شادی ها ببینم

به جای ببخشید مزاحمتون شدم؛ بگوییم : از این که وقت خود را در اختیار من گذاشتید متشکرم

شما هم می‌توانید به این لیست مواردی رو اضافه کرده و برای دیگران بفرستید  …

وقتی بعد از مدتی همدیگر را می‌بینیم، به جای توجه کردن به نقاط ضعف همدیگر و نام بردن از آنها مثل  :

چقدر چاق شدی؟  ”  ،

چقدر لاغر شدی؟  ”  ،

چقدر خسته به نظر می‌آیی؟  ”  ،

چرا موهات را این قدر کوتاه کردی؟  ” ،

چرا تلفن نکردی؟

چرا حال مرا نپرسیدی؟” و ….

بهتر است بگوییم : “سلام به روی ماهت”، “چقدر خوشحال شدم تو را دیدم”، و . عبارات دیگری که نه تنها بیانگر نقاط ضعف طرف مقابل ما نیست بلکه نوعی اعتماد به نفس را به مخاطبمان القاء میکند. البته اگر اصراری نداشته باشیم که حتماً درباره ی همدیگر اظهار نظر کنیم، وگرنه می‌شود که درباره ی موضوعات مشترک، البته در محوریت مثبت با هم صحبت کنیم


[ یکشنبه 91/2/17 ] [ 10:40 عصر ] [ راضیه کریمیان ] [ نظرات () ]

ازدواج

ازدواج یکی از مهم ترین اتفاقاتی است که زندگی افراد را  تغییر می دهد. اما متاسفانه، اغلب افراد بدون هیچ برنامه ای و بدون توجه به داشتن یا نداشتن پیش نیازهای لازم روان شناختی برای آن، تصمیم به ازدواج می گیرند و برای آن اقدام می کنند.

اغلب آن ها با این ذهنیت پیش می روند که بعد از ازدواج همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. اما درصد بالای طلاق نشان می دهد که این ذهنیت درست نیست.

ازدواج یکی از مهم ترین اتفاقاتی است که زندگی افراد را  تغییر می دهد. اما متاسفانه، اغلب افراد بدون هیچ برنامه ای و بدون توجه به داشتن یا نداشتن پیش نیازهای لازم روان شناختی برای آن، تصمیم به ازدواج می گیرند و برای آن اقدام می کنند.

اغلب آن ها با این ذهنیت پیش می روند که بعد از ازدواج همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. اما درصد بالای طلاق نشان می دهد که این ذهنیت درست نیست.

 5 سوالی که باید پیش از ازدواج از خود بپرسید :

البته منظور ما در اینجا مسائل اقتصادی و بیرونی نیست. اغلب پیش نیازهایی مورد توجه قرار نمی گیرد که از جنس روان شناختی و آمادگی درون و ذهنی هستند. ما در اینجا به این پیش نیازها با عنوان سوالاتی که باید از خودتان بپرسید اشاره می کنیم.

1 - چرا می خواهید ازدواج کنید؟
به خودتان زمان بدهید تا به این سوال با دقت پاسخ دهید. شاید شگفت زده شوید اگر بدانید افراد زیادی در جامعه ما و اغلب جوامع وجود دارند که تنها به دلیل تحت فشار قرار گرفتن از سوی خانواده، دوستان یا جامعه ازدواج می کنند اگر شما هم یکی از این افراد هستید، باید پیش از اینکه خیلی دیر شود در تصمیمتان به ازدواج تجدید نظر کنید.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/2/17 ] [ 12:15 عصر ] [ خداداد مؤذنی بیستگانی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به شوق صبح و سحر، شام تار هم خوب است برای گریه شدن آبشار هم خوب است تمام هفته خطا و غروب جمعه دعا کمی خجالت از این انتظار هم خوب است اگر چه لایق وصل تو نیستیم آقا ولی کشیدن ناز نگار هم خوب است گمان کنم که نمی بینمت، بگو غلط است امید دادن این بی قرار هم خوب است کسی به فکر شما نیست، همه خوبند ملال نیست دگر، کار و بار هم خوب است مرا ببند که من جای دیگری نروم برای عبد فراری حصار هم خوب است هوای شهر بد و گریه سخت و حال بد است کمی هوا وسط این غبار هم خوب است اگر نشد برسم من به پابوسی تو برای این دل من وصف یار هم خوب است برای اینکه به دست آورم دلت را من قسم به فاطمه داغدار هم خوب است مرا ببخش به دردت نخورد نوکریم که بخشش دل این شرمسار هم خوب است اگر که پای رکابت نشد شهید شوم برای کشتن ما زلف یار هم خوب است اگر اجل به وصالت مرا مجال نداد امید آمدنت بر مزار هم خوب است
امکانات وب


بازدید امروز: 71
بازدید دیروز: 35
کل بازدیدها: 985218